Menu

"Stap binnen in de betoverende wereld van Moio Beach, waar het strand van Cadzand wacht om je te omarmen.

Wij heten je welkom op elk moment, behalve op donderdag. Een tafel reserveren is niet nodig, kom gezellig langs.

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te begroeten bij Moio Beach!"

Zji Sea Treatment op het Strand van Cadzand

Voor de ultieme ontspanning op het strand van Cadzand hoef je niet verder te zoeken. Maak kennis met Zji Sea Treatment, de perfecte bestemming voor een heerlijke spa dag. Vanaf nu kun je elke woensdag en zondagmorgen een afspraak inplannen om te genieten van een unieke behandeling die je lichaam en geest volledig revitaliseert.

De Zji Sea Treatment omvat drie delen die je zintuigen prikkelen en je huid verwennen. Allereerst kun je je voeten laten verwennen in een heerlijk voetenbad met zeewier. Dit natuurlijke ingrediënt staat bekend om zijn ontgiftende en hydraterende werking, waardoor je voeten weer fris en vitaal aanvoelen.

Vervolgens is het tijd voor een massage en cupping met zeewierolie. Deze speciale behandeling is ideaal tegen huidveroudering en helpt om je huid stralender en jeugdiger te maken. De combinatie van massage en cupping zorgt voor een diepe ontspanning en stimuleert de doorbloeding van de huid.

Als kers op de taart wordt de behandeling afgesloten met een heerlijke voedende en verjongende kombu lichaamspakking. Deze pakking voedt je huid intensief en helpt om haar natuurlijke elasticiteit te behouden. Terwijl de pakking zijn werk doet, kun je 90 minuten lang genieten van pure ontspanning op het prachtige strand van Cadzand.

Dit alles is beschikbaar voor slechts €137,50. Zji Sea Treatment biedt daarmee niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar ook een betaalbare luxe voor iedereen die zichzelf wil verwennen en ontspannen.

Na je ontspannende sessie nodigt Moio Beach je uit om je rustige dag af te sluiten met een heerlijke lunch aan het strand. Geniet van de verfrissende zeelucht terwijl je smult van culinaire hoogstandjes, bereid met verse lokale ingrediënten.

Mis deze unieke gelegenheid niet om jezelf te trakteren op een welverdiende ontspanning bij Zji Sea Treatment op het strand van Cadzand. Boek vandaag nog je afspraak en ervaar de ultieme verwennerij voor lichaam en geest.

Afspraak inplannen?

Mail naar saloncarolien@gmail.com of stuur een whatsapp bericht naar +31612331261

< Terug naar het nieuwsoverzicht